Win een bezoek van CEMI in je klas!

18-04-2024

Céline en Michiel, beter bekend als CEMI, houden van challenges! In hun YouTubevideo's wagen ze zich aan de ene challenge na de andere en dagen ze bekende en minder bekende mensen uit. En nu dagen ze jullie uit!

Vlog hoe je 'De CEMI-Challenge' speelt en maak kans op een bezoek van Céline en Michiel in jouw klas! Toon in je vlog hoe je het spel speelt, hoe jullie elkaar challengen en hoe jullie de uitdaging hopelijk tot een goed einde brengen.

 Céline en Michiel kiezen de leukste, origineelste vlog en brengen de winnende klas een bezoekje!

Wat moet je doen?

-        Bemachtig een exemplaar van 'De CEMI-Challenge'.

-        Maak een vlog van maximaal 2 minuten over 'De CEMI-Challenge'

-        Stuur je video voor 1 juni naar nieuws@pelckmans.be en vermeld zeker de naam en het adres van je school. Is je videobestand te groot om via mail te versturen? Gebruik dan www.wetransfer.com om de video door te sturen.

Wat kun je winnen?

De winnende klas krijgt bezoek van Céline en Michiel. Tijdens een Q&A kunnen de leerlingen alle vragen stellen die ze voor CEMI hebben! Daarna signeren ze met plezier jullie spel en kunnen jullie met hen op de foto.

Het bezoek zal plaatsvinden tijdens de laatste week van het schooljaar (24-28 juni 2024).

Wie kan meedoen?

Alle klassen van het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar in Vlaanderen en alle klassen van groep 5 tot en met 8 in Nederland.

 

De CEMI-Challenge

CEMI Challenge

Dit spel is geen spel waarbij je met z’n allen gezellig rond de tafel gaat zitten en pas weer opstaat wanneer het klaar is. Nee. Gezellig is het misschien wel, maar de challenges die je voorgeschoteld krijgt, probeer je te voltooien terwijl de andere spelers ook uitdagingen aangaan. Het zou dus wel eens een zootje ongeregeld kunnen worden, maar hoe dan ook eentje boordevol fun!

Ontdek het spel

 

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling